Reutilitza el teu disc dur de manera pràctica i artística

Posted by David Bellaterra on 24 juliol, 2015 in art curiós | Short Link

En un moment en els anys 90, el cinquanta per cent dels CD produïts a tot el món tenia un logotip d’AOL. Sobre el cinquanta per cent dels CDs a casa meva encara han de AOL promesa de 500 hores gratuïtes en ells. Tot i que mai em van arribar a unir-se al seu servei d’Internet, em va fer arribar un subministrament de per vida de les muntanyes.

Pot sonar estrany, però amb alguns retocs, es pot convertir un disc dur extern 1TB com els que es poden veure a Disco Duro Barato en espanyol, en uns altaveus. Discos durs utilitzen alguns de la mateixa tecnologia per a la que s’utilitza en un altaveu tradicional, específicament el braç.

Gràcies a l’augment de l’accés a internet d’alta velocitat i els discos durs més grans i millors, no hi ha raó perquè les empreses Snail Mail més d’aquests discos de plàstic desagradables. Per això es pot fer una miqueta d’art amb els disc durs que tenim per casa com diu El Diario.

No obstant això, emmagatzematge en el núvol està amenaçant amb fer que les seves unitats de disc dur a casa en una cosa del passat, també. Les teves dades estan segurs en el núvol, lluny de coses com els lladres i Coca-Cola, i vostè no ha de preocupar-se pels errors de maquinari.

Llavors, què es pot fer amb tots aquests discos durs interns i externs omplir casa? No són realment bo per posagots, però hi ha altres maneres intel·ligents per a reutilitzar en alguna cosa útil. Aquestes són només algunes idees per a projectes de bricolatge per a aquests vells discos durs.

Una de les més populars formes de reutilitzar un disc dur és per convertir-lo en un rellotge. Els discs durs fan grans rellotges d’escriptori, per la seva forma i disseny de mirada elegant.

El rellotge HDD reciclatge foto de dalt és un projecte bastant bàsic, amb poques modificacions i una senzilla instal·lació d’un mecanisme de rellotge amb un eix llarg de ¾ de polzada, que es pot obtenir a partir de gairebé qualsevol ferreteria o botiga de hobby.

Vols un toc diferent? Proveu aquest rellotge HDD vertical que utilitza les tecles de l’ordinador per mostrar les hores.

Sigui creatiu. No hi ha escassetat d’exemples pots fer una ullada a la recerca d’inspiració.

Tot el que necessites fer és aplicar la forma d’ona a la dreta i es produirà so. Per activar el disc dur en un altaveu, que necessita per soldar un cable a la terminal de la unitat de disc dur i un altre al seu terminal de motor de gir. La part final és connectar els cables a la sortida dels altaveus del seu equip de música i voilà, tindrà so!

També pot donar-li la volta en el seu costat per fer un altaveu vertical i donar-li un aspecte més fresc.

Si voleu mantenir la vostra baix perfil de projecte, intentar la seva mà en aquesta caixa forta disc dur enginyós. El projecte és bastant simple, utilitzant algunes eines per buidar el disc dur complet, el que deixa espai per guardar objectes de valor, com diners i joies.

Si vostè encara té l’equip des del qual va arribar el disc dur, es pot posar de nou a l’ordinador, fins i tot per a una millor seguretat.

Un dels projectes més singulars d’un disc dur es converteix en un oscil·loscopi làser. Circuit de la bobina de veu de la unitat de disc dur és hacker amb la finalitat que pugui ser connectat a una sortida estèreo, igual que amb el projecte dels altaveus.

Miralls llavors es col·loquen al voltant de la unitat de disc dur, el que reflecteix la llum per crear un espectacle impressionant làser. Aquest projecte és una mica més difícil i requereix algunes habilitats de soldadura, però el resultat val la pena.

Fet de diversos plats del disc dur, aquest projecte reuneix un munt de diferents parts per crear un carilló de vent. Si vostè pot aconseguir les seves mans en aquest número d’unitats de disc dur, es pot agafar fàcilment alguna cadena, perfori un forat a cada plat i crear tu mateix un molt interessant decoració a l’aire lliure.

No només carilló, però també crea centelleigs estranys quan el sol brilla a través d’ell, pel que és infinitament més impressionant que avorrides velles campanes de vent regulars dels seus veïns.

Per a alguna cosa que és fàcil de fer i funcional, per què no convertir un vell disc dur en un molinet?

Tot el que has de fer és reorganitzar els plats perquè estiguin directament damunt de l’altra, després es talla un tros de paper de vidre per a la forma correcta i enganxeu-lo a la part superior.

No va a girar prou ràpid com per fer qualsevol dany real, però té un parell suficient per esmolar un ganivet, així que compte amb els dits!

Vols alguna cosa una mica més ràpid? Aquest disc dur convertit Tesla turbina funciona amb aire comprimit i fa girar fins a 15.000 rpm.

Vostè necessitarà un parell de menys eines comunes, incloent una màquina de fresat i un torn. El procés consisteix en la perforació d’orificis de ventilació en els plats del disc dur, i després fer un eix d’una peça d’alumini. Les safates es col·loquen en l’eix amb espaiadors entre ells per crear un rotor.

Quan el fluid és bombat dins de la càmera, que fa que els discos giren, la qual cosa provoca que l’eix giri. Aquest no pot tenir una sortida enorme, però una versió més gran pot generar suficient energia per fer funcionar un cotxe o avió.

Si el seu disc dur encara s’encén, pot utilitzar una llauna de refresc, sis radis de bicicleta, un recipient de plàstic, i una llauna metàl·lica plana per convertir-lo en la seva pròpia màquina de cotó de sucre. D’acord, és probable que no totalment higiènica, però tot i així és bastant impressionant.

Vostè construeix mitjançant l’ús dels raigs de la bicicleta per crear les cames de la llauna de metall. La llauna de refresc es col·loca en la part superior de l’eix per mantenir el combustible, i quan vostè omple el motlle amb el sucre, el moviment de rotació del disc dur es converteix el sucre en fils de cotó de sucre.

Les instruccions originals estan en xinès, però es pot trobar una traducció pas a pas aquí.

Si grava una gran quantitat de vídeos o pistes d’àudio, un disc dur fa un molt bon peu de micro. Després de treure totes les parts internes de la unitat de disc dur, els cables del micròfon es solden en la presa d’interruptor i de sortida perquè pugui ser connectat a qualsevol dispositiu de gravació.

El micròfon està en mans d’una perxa de tub de subjecció que està cargolat al disc dur. Està alimentat per una bateria AA de 1,5 volts que dura molt de temps i tot el projecte costa al voltant de $ 10, suposant que ja tens l’equip de micròfon i gravació.

I, finalment, el projecte que la majoria de nosaltres som més propensos a utilitzar realment: un disc dur tornar carregador de telèfon mòbil que també funciona com un llum d’escriptori LED i unitat flaix ocult.

Aquest projecte és molt més complicat, però la majoria de les peces són bastant simples. Podeu trobar més detalls i un esquema descarregar aquí.

Quin és el seu nou ús preferit de vells discos durs? Faci’ns saber en els comentaris a continuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Art català a ArtCatalunya.cat - Tots els drets reservats
No som part de cap organització. Això és un blog independent.