Habitacions juvenils: idees i fotos de decoració per al teu dormitori

Posted by David Bellaterra on 28 març, 2017 in decoració | Short Link

L’adolescència és un moment especial en la vida de qualsevol nen. És un període de descobriment, de formació d’aficions i interessos, de descobrir relacions i gaudir de la primera prova real d’independència. Els pares poden fer moltes coses per ajudar els seus fills a través d’aquests anys de transició a l’edat adulta, però un dels millors regals que poden fer és un lloc que reflecteixi la seva pròpia personalitat única. Per això et mostrarem unes quantes idees i fotos per a la decoració de habitacions juvenils.

Si vols més idees de decoració, visita Ideas-Para.com, un web on trobaràs tips per decorar tots els espais de la teva casa: bany, saló, terrassa, cuina i molt més.

El magazine de decoració de Solvia tambè ens ha agradat molt.

Dormitoris juvenils

La decoració ha de combinar practicitat, senzillesa, bon gust i alegria; totes característiques desitjades en una habitació per a joves. És per això que et mostrarem algunes fotos i idees d’habitacions simples, d’estil contemporani i plenes d’energia i bon gust.

Colors per a habitacions juvenils

Una de les millors maneres de donar-li vida a una habitació és afegir un toc de color, i quina millor manera de fer-ho que amb una nova capa de pintura? Deixa que el teu fill esculli el seu color favorit.

Colors contrastants

Pots inspirar-te en el cercle cromàtic i escollir colors que siguin oposats. D’aquesta manera aconseguiràs un efecte impactant, com en aquest cas, que s’ha fet servir el verd i taronja. Decora el teu dormitori amb el teu color favorit i escull el color oposat per donar tocs en objectes decoratius i roba de llit. Aquesta habitació a més, té la particularitat de combinar elements tradicionals amb contemporanis, una altra manera de decorar amb colors que contrasten. Perfecte per a adolescents.

colors contrastants

Colors neutres amb tocs de color

Línies netes i colors lúdics. Es pot considerar la possibilitat de pintar les parets de colors neutres com el blanc, gris o beix, i aplicar colors cridaners en la decoració, com quadres, coixins, llums i catifes. Crea un ambient perfecte per a adolescents per relaxar-se i passar l’estona. És una gran tendència donar-li molt de color a una cambra a partir dels accessoris, mantenint les parets neutres.

Colors neutres amb tocs de color Colors neutres amb tocs de color Colors neutres amb tocs de color

Rosa

Aquest és un dels colors favorits de les noies, que mai passa de moda. En aquesta foto, la majoria dels accessoris de color rosa brillant van ser fets a mà, això li dóna un disseny acollidor a dormitori.

rosa

Negre o blanc amb parets en color

Pots pintar la paret d’un color cridaner, i decorar l’habitació amb objectes en color blanc o negre.

Aquest és una habitació plena de personalitat. Accessoris en negre i blanc fan un gran contrast amb el color blau brillant de la paret. Els diferents patrons li donen personalitat i originalitat a l’habitació.

Negre o blanc amb parets en color Negre o blanc amb parets en color

Sostre decorat

Si bé el concepte pot sonar una mica infantil, decorar el sostre és una bona idea per donar vida a una habitació juvenil. Per exemple, un sostre amb cel nocturn en realitat pot proporcionar un gran toc a l’habitació. Pinta tot l’espai de color blau fosc i s’adhereixen petites estrelles brillants.

sostre decorat

Un consell: al incorporar un hobby o interès especial en un disseny, fes-ho amb cura. Si bé al teu fill li agrada molt Bob Marley o la teva filla ha desenvolupat una inclinació pels vampirs, aquestes fases poden acabar-se en qualsevol moment. L’adolescència és una època de transició, de manera que assegura’t que podràs fer canvis.

Paret amb pintura per a pissarra

El jove pot escriure cites memorables, lletres de les seves cançons favorites i altres grafits no permanents. Pots convertir fàcilment qualsevol espai d’una paret en una pissarra amb una llauna de pintura de pissarra.

pintura pissarra

Mobles i llits per a dormitoris juvenils

Dins de les característiques principals d’aquestas habitacions que veurem a continuació, hi ha la incorporació de tot el mobiliari que un adolescent podria necessitar tant per al descans com per a l’estudi i la recreació. A més, és important fer d’aquests espais un lloc molt il·luminat i ben ventilat, ja que espais amb aquestes característiques solen ser molt més saludables comparats amb aquells que no tenen llum i ventilació.

Cada habitació disposa de tot el necessari per a un jove: espais de treball, prestatgeries, armaris, i elements de decoració.

Dormitoris juvenils masculins

El color marró en aquest cas és el marc perfecte per afegir elements decoratius ètnics, en aquest cas africans.

Dormitoris juvenils masculins

La fusta natural clara i el color vermell conformen un dormitori amb efecte calmant i fresc però energètic.

en rojo

Dormitoris juvenils femenins

La decoració del dormitori d’una noia, sol ser un dels tipus de decoració que mes expectativa ens crea, ja que el gènere femení per naturalesa es caracteritza per ser detallista i un tant perfeccionista.

femeni

Per aconseguir un estil bonic en aquests espais, no hauras omplir-lo de mobles o accessoris decoratius. La simple incorporació dels teus colors favorits, com així també dels mobles que funcionalment requereixes, poden arribar a ser més que suficients per aconseguir una decoració perfecta.

habitació juvenil femenina

Una altra de les grans tendències modernes, pot ser la incorporació de papers tapís o pintar dissenys gràfics sobre la paret en diferents colors. Ja que l’àmplia varietat de dissenys que el mercat actual ens presenta, pot ser més que suficient per donar vida a un dormitori juvenil d’acord a la nostra personalitat.

Si a l’estudiant o jove li agrada l’art, una habitació amb els mobles en color fusta clara i blanc pot ser perfecta. Aquests colors també ajuden a que una habitació de dimensions reduïdes es vegi més gran.

Groc i lila, una combinació perfecta per a un dormitori femení d’efecte calmant i romàntic.

groc i lila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Art català a ArtCatalunya.cat - Tots els drets reservats
No som part de cap organització. Això és un blog independent.