Artista fa servir la seva pròpia per crear sabó

Posted by David Bellaterra on 20 octubre, 2015 in art curiós | Short Link

Artista de performance amb seu a Miami Orestes de la Pau ha posat el seu cor, l’ànima i el greix en 20 barres de sabó especial fet amb el seu greix de liposucció. Les barres de sabó humà estan a la venda i un preu de $ 1.000.

Orestes de la Pau es va sotmetre a un procediment de liposucció el desembre de l’any passat, i va decidir convertir el greix eliminada en sabó per evitar que es posin rancis. Va tenir la idea per la seva tesi d’art després de adonar-se que “els clients estan disposats a intentar qualsevol cosa per sentir-se i veure bella, fins i tot fins al punt de comprar productes amb elements humans a ells (les cèl·lules mare, la placenta, el semen, el que sigui, és per aquí.)

“El treball com a estilista i maquillador, Orestes li encanta la combinació dels mons de l’art i la bellesa en conjunt, de manera que el projecte inusual tipus de sentit per a ell. A més d’oli de coco, mantega vegetal orgànic, espígol i olis d’arbre de te, així com altres ingredients dels cosmètics, les seves barres de sabó úniques són el 25% de greix humà, que pel que sembla deixa les mans de l’usuari suau després del rentat. “Sempre hi ha una certa quantitat de sang, suor i llàgrimes que entra en qualsevol obra d’art. Acabo de fer més explícit “, va dir l’artista sobre el seu projecte bizarro.

La primera vegada que va tenir la idea d’utilitzar el greix del seu liposucció en una obra d’art, que s’anava a convertir en una mena de llibre de memòries d’acrílic, però el seu metge li va dir que per tal d’evitar que ell hauria de convertir el greix en una altra cosa . Va ser llavors quan totes les àmplies classes de biologia que va prendre durant la universitat finalment va ser pràctic – recordar el sabó es fa amb greix. “Hi ha alguna cosa sobre la conversió de les nocions sobre com ens acostem al greix que de vegades pot ser vist com brut o repulsiva … Ser capaç de convertir-lo en una cosa que s’està netejant i també, potencialment, la curació reflecteix fora de la frase” La neteja és al costat de la pietat. “Neteja l’exterior amb coses des de l’interior. La conversió d’una cosa que estava bruta i posar-la en alguna cosa que estava net, i després posar aquesta cosa que vaig veure tan brut en el meu cos i la recuperació del que estava avergonyit d’abans “de la Pau li va dir al Miami New Times.

“La fabricació de sabó”, Orestes tesi art, s’exhibeix actualment al Museu de Frost de Miami, on els assistents podran rentar realitat les seves mans amb el seu lipo-sabó. “Els visitants de museus estaven tan a gust, que la idea que el sabó ser de greix humana va escapar les seves ments i simplement gaudir el sabó per la seva lavanda, aroma arbre arbre i la forma en que va sortir de les mans suaus després de rentar,” l’artista dir a HuffPost Miami. “Els pocs valents per rentar acabar inspirant a altres a simplement per provar un bon producte. Ningú semblava disgustat per la demo de sabó, fins i tot després d’haver vist el vídeo a la galeria “.

Les persones interessades en aquest sabó de greix humà orgànica poden comprar una barra de $ 1.000, però s’ha estès una invitació especial per a l’amant de tot-cosa estranya que tots coneixem com Lady Gaga. “Jo retoladygaga provar el meu sabó de greix humà. Vostè baix, Homie? “Orestes de la Pau va escriure a Twitter.

Jo també he publicat un vídeo que mostra la realització de la telenovel·la, però jo recomano que el mira amb l’estómac buit, ja que conté trossos de l’operació d’eliminació de greix real, que alguns poden considerar nauseabunda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Art català a ArtCatalunya.cat - Tots els drets reservats
No som part de cap organització. Això és un blog independent.