Art amb “chetos”? Les famoses patates en forma artística

Posted by David Bellaterra on 18 octubre, 2015 in art curiós | Short Link

Andy Huot, un enginyer mecànic de Louisville, Kentucky, passa el seu temps lliure a la recerca de formes recognoscibles en bosses de Cheetos rínxols de formatge. Durant l’any passat, ell ha passat hores d’obrir la borsa després de borsa del berenar alta en calories, examinant cada llavor de blat de moro inflat amb la concentració d’un conservador de museu. Presa fotografies de tots els seus troballes emocionants i els comparteix a Instagram per als seus 40.000 + seguidors per veure.

Tot va començar a l’octubre passat, quan Andy estava treballant en un invent a casa. Es va aixecar amb gana, així que simplement agafar una bossa de Cheetos i va cavar en ple. Com que la seva “ment creativa” ja era a la feina, va començar a detectar aparentment peces ‘humanoides’. Intrigat, fa clic en un parell de fotografies amb el seu telèfon i els va compartir amb els seus amics i familiars que ens va semblar molt divertit.

Així que ell va crear “Rínxols Formatge d’Instagram ‘, un compte on ell només missatges’ fotos de Cheetos que s’assemblen a les coses”. En qüestió d’hores, va començar a obtenir centenars de gustos i comentaris. “No m’esperava aquesta resposta”, va admetre. “Això em va motivar a seguir anant a esforçar-se més.” Així que ell va fer exactament això. A finals de l’any passat, s’havia acumulat un gran nombre de seguidors amb comentaris com: “aquesta és la pàgina més única i èpica a Instagram”.

art amb chetos

Però juntament amb l’elogi va arribar una mica just de la crítica. “En els primers 20 o 30 llocs que els estava sostenint amb les mans, fer una foto amb el meu telèfon”, va explicar. “Després em vaig canviar a una pinça després de rebre comentaris sobre els meus dits amb formatge”. També vaig inventar una espècie de artefacte per fotografiar els Cheetos. Compta amb una taula de treball amb un trípode dedicada a donar suport a la càmera, i un marc per mantenir el Cheetos dalt. L’equip s’instal·la a l’habitació del seu fill, on la llum natural és just.

Andy ara passa tot el seu temps lliure comissariat de Cheetos. Es passa de 5 a 10 minuts cada matí i 20 minuts a la nit a Instagram. I ell treballa 30 minuts Dilluns addicional a dijous, només perquè pugui passar la meitat del Divendres tamisat a través de Cheetos grans formes. “En primer lloc, he d’estar menjant ells”, va dir. “No puc obrir una bossa i buscar bons. Simplement no funciona “.

“De fet, només menjar 60 a 70 per cent de la borsa i si trobo alguna cosa, jo en dic un” ganchito Suspect ‘. Vaig a guardar-lo en un plat de paper que he assegut en contra meva. Jo només vaig posar aquí a dalt. Després torno a la mateixa per a la seva posterior observació. En aquest moment són ja obsolets pel que no acabo de menjar aquests “.

Quan troba una peça d’exhibició, que fotografia, i després l’emmagatzema en una hermètica caixa dels trastos per a la seva custòdia. Els Cheetos semblen tenir el poder estada sorprenent. “Tinc alguns que són vuit mesos d’edat i encara estan perfectament bé”, va dir. “Sembla que realment guanyen força amb el temps – s’enfrontin a la humitat i es posen tan ranci que ja no són trencadissos més.”

Mentre ell s’enganxa tot a Cheetos, Andy no dubta a utilitzar genèrics comprats en botigues, marques, tot i que no són ideals per a la creació d’art. “El problema de fora de les marques és que ells no tenen el control de qualitat”, va dir. “Ells no la pols del recobriment uniforme, és una espècie de distracció.” Amb el temps, Andy s’ha adonat que Cheetos cruixent Flamin ‘Hot crea el millor art. “No estic segur de si realment processen de manera diferent o si es tracta de la forma en què posen la capa en què revela la textura més, però els que sembla donar millors formes”, va dir. Però sense importar el gust o marca que utilitza, se les arregla per trobar “almenys una forma en cada bossa”.

El que fa que l’obra d’Andy única no és només el fet que ell és capaç de detectar aquestes formes, sinó que també és capaç de fotografiar i subtitular ells amb una història única. Per exemple, té un ganchito amb la descripció en forma d’agulla: “Si bé aquesta alta sabates de taló no té les proporcions adequades per a qualificar com un estilet, encara Fer el bust i glutis més prominents en els que et suggerim.”

Alguns dels altres Cheetos únic que ha aconseguit trobar incloure “T-Rex”, “Flamin ‘Gat calenta”, i “Malestar i Plorar per la seva nova tapa plana del tall de cabell, aquest nen està en braços de la seva mare, que intenta, provocar el riure de Col·locació la seva boca contra el seu pit i Blowing per produir el so Juganer de flatulència “.

I ara que el seu compte d’Instagram ha vist l’èxit, Andy està tractant de prendre el seu art Cheetos al següent nivell. Va establir un Etsy compte fa unes setmanes, a través de la qual ofereix “alta qualitat molt” impressions de les seves fotografies, a un preu de $ 20 a $ 25 cadascun. Una de les còpies per a la venda es diu “Els assassinats d’execució-estil d’un home per ser diferent”, cosa que el va portar gairebé dues setmanes per produir.

Alguns podrien preguntar-se si l’obra d’Andy realment classifica com a art, però té només una resposta a això: “Crec que l’art és una cosa que no es veu tots els dies. Et veus en ella i que et fa sentir alguna cosa. Indueix emocions. A vegades, també fa que et preguntis què diables està passant. “Ell té moments de dubte de si mateix, però quan llegeix els comentaris, s’adona que tot val la pena.

“És fàcil pensar en això com una gran broma”, va dir. “Però hi ha quelcom màgic en portar Cheetos a la vida.”

Podeu veure l’article en anglès mirant aquesta font.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Art català a ArtCatalunya.cat - Tots els drets reservats
No som part de cap organització. Això és un blog independent.